keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Pintoja

Olli on rahjannut kahtena päivänä laattoja raksalle. Meillä on ollut keittiön lattialla erilaisia lattiamateriaaleja testissä. Lähinnä laattoja olen kokeillut paljaisiin ja märkiin jalkoihin. :) (Tuukka on kumauttanut päänsä lattiaan aika monta kertaa taloyhtiön kylpyhuoneessa.)

Laminaatti tulee olemaan kuvassa näkyvä. Isoa mustaa kuivapuristettua laattaa tulee etuovelta takaovelle ja keittiöön. Laatta on samaa kuin kuvassa, mutta kaksi kertaa isompana (30x60). Ihastuin laatan tuntumaan. Pinta on mattamainen: ei liukas, muttei karkeakaan. Harmaa iso laatta olisi ollut lasitettu ja ehkä helpompi pitää puhtaana. Saa nähdä miten sitten kiroan mustalla erottuvia vaaleita koiran karvoja ja hiekkaa... Samaa laattaa tulee pesutiloihin, mutta 10x10 koossa. Vessaan, kodinhoitohuoneeseen ja "kurakaukaloon" tulee hyvin saman näköistä, mutta lasitettua (helpompi puhdistaa, eikä niissä tiloissa yleensä liukastella märillä jaloilla) ja puolet halvempaa. (Kuvassa oikealla ylhäällä.)

Pienimmässä makuuhuoneessa on laverisänky ja keittiön kaapit sekä kodinkoneet. (vesemmalle jää vielä tilaa) Toistaiseksi Roosa on saanut köllötellä sängyllä, mutta nyt pitää olla jo tarkkana sen kanssa.


Keittiö tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti