torstai 5. toukokuuta 2011

Edelleen muurausta

tiistai 3.5.
Olli pyrki muuraamaan yksin viimeisen eli neljännen kerroksen perusmuuria autotalliin. Jokunen harkko jäi vielä muuraamatta, kun pimeys tuli estämään työn teon. Olli tuli kotiin vasta reilusti yhdentoista jälkeen.

keskiviikko 4.5.
Olli ponkaisi liikenteeseen jo kuuden jälkeen hakemaan peräkärryyn tontilta laidat ja rautakauppaan. Ostoslistalla oli mm. niitä leveämpiä harkkoja, joita käytetään talossa, koska niitä oli lainattu asennusporukalta autotallin muurin linjan korjaukseen. Töiden jälkeen Olli nappasi lapset ja koirat mukaan tontille, jonne oli tullut myös Hallin ukki. Minulla meni töissä hieman pidempään ja pääsin Pasin kyydillä myös tontille. Itse pyörin melko toimettomana pikkuaskareita tehden. Miehet muurasivat loppuun, purkivat linjapukkeja, hiovat muurausjälkiä ym. Saivat laitettua myös sisäpuolen styroksit.

torstai 5.5.
Olli käy ylikierroksilla (kai vähän pakostakin, jotta saadaan samaan aikaan talon ja autotallin täytöt ja erityisesti valut). Olli oli taas liikenteessä kuuden aikaan. Ollilla oli onneksi tänään vain kahden tunnin ansiotyöpäivä, joten on ehtinyt olemaan tontilla. Kahdentoista jälkeen myös Pekka lähti Ollin mukaan tasoittamaan autotallin perusmuuria. Tulivat kotiin syömään, jonka jälkeen Olli jatkoi jälleen tontille käytyään ensin kuluttamassa raksatiliä rautakaupassa. En tiedä tarkkaan mitä Olli vielä puuhaa tontilla. Ilmeisestikin ainakin autokatoksen pilarien valua. Loppu selvinnee, kunhan Olli kotiutuu joskus (kellon on taas jo yli kymmenen). Raporttia odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti