keskiviikko 11. toukokuuta 2011

täytöt

Muuraukset, tasoitukset ym. ovat takanapäin. Perjantaina alkoi pihan tasoitus. Lauantaina oli vuorossa routaeriteet ja ulkopuoliset sekä sisäpuoliset täytöt. Perjantaina ja lauantai aamusta Ollilla oli Samppa apuna. Äitienpäivänä jatkettiin vielä sadevesi/salaojakaivojen ympärystöjen routaeristeiden askartelulla. Tai lähinnä Olli jatkoi. Mä hengailin ja lapset leikkivät tontille tuoduilla hiekkaleluilla. Oli oikein leppoisa ja aurinkoinen päivä.

Maanantaina oli mun vika työpäivä ennen äitiyslomaa. Tontilla alkoi lvi-työt, joita Pasi oli hieman valvomassa (lvi-urakointi on tuntitaksalla...). Maanantain ja tiistain (Jussi apuna) aikana talo ja autotalli saivat lämmöneristeet. Talossa sai jo tehdä virtuaalimatkan, kun styrokseihin oli merkitty väliseinien paikat. Kivalta vaikuttaa, mutta vielä tilaa on kuitenkin vaikea hahmottaa. Lopullisestihan sen tajuaa vasta, kun huonekalut ovat paikoillaan. Piha on nyt tasoiteltu odottamaan kesäkuussa saapuvaa multaa. Nurkkaukseen, johon ei kaivinkoneella kajottu saisi jo laitettua lapsille trampoliinin kunhan saataisiin haettua Halliin iskälle lämpimään varastoidut trampoliinin osat. Samalla pitäisi kait tonkia sieltä jo vauvaakin varten pieniä vaatteita.

Tänään, keskiviikkona 11.5. tontilla on hääräämässä lvi:n ja pystytysporukan lisäksi sähkäri. Vetelee osaa johdoista lattian alta menemään (ennen verkkoja ja lattialämmitysputkistoa). Päädyttiin myös jättämään kurasyöppö pois ja otettiin tilalle iso lattiakaivo ylös nostettavalla ritilällä. Luultavasti koirat arvostaisivat vaihdosta, jos asiasta jotain ymmärtäisivät. Nyt eivät joudu seisomaan epämukavalla ritilällä tassujen pesun aikana.

Ensi viikon tiistaina saapuu talopaketti ja torstaina on vuorossa lattioiden valut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti