lauantai 22. lokakuuta 2011

Puhallusvilla katossa

Eilen unohdin kirjoittaa, että torstaina 20.10. miehet kävivät laittamassa 1,5 tunnissa puhallusvillan kattoon. Taloon tuli kauttaaltaan 400 mm. Autotalliin oli alunperin varattu 300 mm. Varaston puolelle Olli oli jo laittanut ylijäänyttä 100 mm villaa kauttaaltaan ja siihen tuli päälle se 300 mm. Autotallin puoli oli viimeisenä, johon tuli kaikki loppu tilattu villa ja sitä riittikin myös sinne se 400 mm.

Tänään tuli taukopäivä raksalla. Aamu meni uimassa ja kaupoilla. Sitten pääsin pitkästä aikaa koirien kanssa pitkälle metsälenkille Ollin jäädessä lasten seuraksi. Loppupäivä vierähti synttäreillä.

Kirjoitetaas tähän vähän Tuukan touhuista, kun vauvakirjoihin meinaa unohtua kirjoittaa. Tuukka on aika rämäpää pyöräilijä. Hoidosta kotiinpäin on loivaa alamäkeä. Mimosa ajaa yleensä nätisti ja muistaa pysähtyä kertaalleen odottamaan mua ja kokonaan Siwan kohdalla selvästi ennen autotien ylitystä. Tuukka on pyöräillyt mm. ohjaustankoa hurjasti heiluttaen siten, että menee pienen pientä siksakkia ja väkisinkin siitä aina joskus menee nurin. Vaihtoehtoisesti Tuukka polkee kovat vauhdit ja nostaa jalat satulan korkeudelle suoraan sivulle tai sitten lepuuttelee jalkoja tangon päällä. Yks päivä Tuukalla oli molemmat kengät koirankakassa. Mä vielä seuraavana aamuna ihmettelin ääneen, että miten on mahdollista sotkea molemmat kengät. Mimosa siihen: "Tuukka hyppäsi kakkaan." Tuukka: "Siinä oli niin iso kasa." (...ettei voinut ilmeisesti vastustaa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti