lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kantava kiviseinä, levytystä yms.

Täällä siis edelleen "yhtenä". Laskettuaika oli 15.6. Josko vauva nyt pysyisi sitten vielä huomisen mahassa, kun on tähänkin asti viivytellyt. Tänä viikonloppuna on agilityn sm-kisat Nastolassa. Tänään Olli osallistui joukkuekisaan. Ankkurina Ollilla ei ollut enää suuren suurta panosta, mutta toki parasta täytyy yrittää tehdä. Me oltiin muut kotona, mutta tulos oli 5 keinun ylösmenosta. Aika oli melko hyvä ja parannettavaa kuulemma siihen jäi. Huomenna olisi yksilökisat, jollen hätyytä Ollia lähtemään yöllä synnytystueksi. Ei ainakaan vielä siltä tunnu.

Viime sunnuntaina tuli ukkonen ja kova vesisade. Koska korkealla katolla ei ollut vielä vesikatetta, oli melko paljon pinta-alaa, jolla vettä satoi "sisälle". Kylpyhuoneen lattiakaivo oli mennyt tukkoon, joten illalla se nurkka talosta lainehti mukaan lukien toisen kantavan kiviseinän alue. Muurarin piti tulla maanantaina muuraamaan kiviseiniä, mutta siirrettiin se sitten tiistaille. Alla Tuukka ihmettelemässä uusia seiniä.


Olli on saanut tällä viikolla autotallin vesikatteen valmiiksi.


Talossa on myös nyt kauttaaltaan vesikate, paitsi parvekkeen päällä. Yksi työmiehistä laittaa sen todennäköisesti huomenna paikalleen. Sitten alkaa olla heidän osionsa valmis. Ja loppu puurretaan itse, kunnes urakointi porukka tulee vielä laittamaan kattotiilet, kunhan koko talo on levytetty (jäykistetty). Taloa etupuolelta.


Maalausta on myös aloitettu. Onneksi kävin kysymässä tarjousta myös RTV:ltä. Hinta oli yhdeksää litraa kohden 16 euroa huokeampi kuin paras tarjous siihen mennessä (Nyt kylläkin 18 l pönttöjä). Kahdelle maalikerrokselle kertynee säästöä reilut 250 e, eikä ero halvempaan vaihtoehtoiseen maaliin jää enää kovinkaan suureksi. Maalina on Teknoksen Nordica eko ja sävy 7223 (pitää tarkistaa koodi, mutta väri on kirkas taivaan sininen). Ari maalauspuuhassa.


Rajan puoleinen pääty on nyt ylhäältä levytetty kokonaan. Olli katolla työssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti