keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Blogin aloitus

Tästä on tarkoitus tulla perheemme omakotitalon "rakennuspäiväkirja" ja siinä sivussa ehkä jotain muutakin meidän elämästä. Ajatuksena on, että tekstit eivät välttämättä olisi kovin pitkiäkään, kunhan niissä olisi pääpiirteittäin asiat, joita päivän aikana on rakennuksella tapahtunut. Näin voisimme aina itsekin tarkistaa päivämääriä, milloin mitäkin on tapahtunut.

Konkreettisesti emme ole vielä päässeet rakentamaan, mutta paperilla suunnitelmat ovat jo melko pitkällä. Kuluneen kuukauden aikana tontilta on kaadettu syvässä hangessa rämpien kolme isoa mäntyä, koivu ja haapa. Loppu onkin risukkoa, joka pitäisi lähteä ensi viikolla alkavan (lumen- &) maansiirron yhteydessä. Tontin takaosa jätetään luonnon tilaan, josta se jatkuu luontevana tontin takana olevaan metsään.

Taustatietoja projektistamme:
Tontti: n. 2750 m2, Lemin Tuomelankankaalla
Talopaketti: Mittava-koti, Julia 159M (M tarkoittanee modified tai jotain sinne päin, koska Julia 159:än pohjaan tehtiin paljon muutoksia) Lisään myöhemmin meidän pohjapiirroksen...

Tieltä otettu kuva tontista ja Tuukasta. Tontin sivut ovat melko hyvin kuvien reunojen kohdilla ja takaraja jossakin tuolla metsän reunassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti